avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna. Daca am fost eliberat conditionat si nu mi-am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna. Daca am fost eliberat conditionat si nu mi-am facut reabilitarea ...

Buna. Daca am fost eliberat conditionat si nu mi-am facut reabilitarea pentru ca intre timp a intervenit alt proces, proces in care am fost condamnat la 6 luni ( incadrarea fiind 1 luna pana la 1 an, incalcarea odinului pe legea veche de dinainte de 2020) atunci se mai pune problema de stare de recidiva? Nu este 1 an sau mai mare pedeapsa. Judecatoarea nu a dispus sa fac si restul de pedeapsa, a dispus doar art 43 alin 5 majorarea limitelor. Dar nu inteleg cum daca nu sunt in stare de recidiva?daca eram , nu trebuia sa se aplice si contopirea?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023
Costinmudure11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 19:02, 30 Ianuarie 2023
Este vorba de pedeapsa prevazuta de lege care este de 1 an, nu de pedeapsa aplicata in concret, respectiv 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fapta recidivist Ionuttt93 Ionuttt93 Buna ziua, daca am fost liberat condiționat cu un rest de pedeapsa de 8 luni pana la pedeapsa finala si comit o noua fapta dupa acele 8 luni mi se da si ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta substantelor gigman11 gigman11 Buna ziua,o nelamurire as avea si sper sa ma puteti lamuri.Am fost depistat conducand sub influenta cannabisului.Nelamurirea mea este, am avut o condamnare cu ... (vezi toată discuția)
Cand se intelegere stare de recidiva? daca am facut o noua fapta ... Costinmudure11 Costinmudure11 Cand se intelegere stare de recidiva? Daca am facut o noua fapta care e pedepsita cu un an sau mai mult? Daca fapta este incadrata 1 luna 1 an, sunt in stare ... (vezi toată discuția)