avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca sotia a decedat si detineam impreuna un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca sotia a decedat si detineam impreuna un apartament ,si nu ...

Daca sotia a decedat si detineam impreuna un apartament ,si nu am dezbatut succesiunea as putea face un contract de intretinere pe cota mea parte daca detin un certificat de calitate de mostenitor?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:11, 29 Ianuarie 2023
NU. Pt un contract de intretinere, dezbateti succesiunea, intabulati...
Nu puteti incheia raport juridic pe cota dv
Este necesar initial sa dezbateti succesiunea si ulterior in baza certificatului de mostenitor aveti dreptul legal sa dispuneti de bunul imobil dupa propriul interes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am avut grija de mama având domiciliul la ea. În ... CristiBogdi CristiBogdi Bună ziua, Am avut grija de mama având domiciliul la ea. În urma decesului trebuie sa părăsesc domiciliul.? Menționez ca mai am 2 frați. Multumesc (vezi toată discuția)
Succesiune apartament paulyto paulyto Buna ziua.. as dori sa intreb daca se poate face succesiune pe apartament daca nu este intabulat..este trecut pe parintii mei iar unul din parinte a ... (vezi toată discuția)
Succesiune Sinzianna Sinzianna S-a deschis succesiunea in anul 1998 dupa mama mea decedata in 1995. Pe certificatul de mostenitor pe care il detin tatal meu a renuntat la mostenire in ... (vezi toată discuția)