avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, am fost sanctionat pentru parcare pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, am fost sanctionat pentru parcare pe spatiul verde, ...

Buna seara , am fost sanctionat pentru parcare pe spatiul verde, Niciodata nu parchez si nu am parcat pe spatiu verde problema este ca ceea ce este numit spatiu verde este o bucata de pamant unde a crescut si creste totul de la sine si a carei intretinere primaria nu a asigurat-o vreodata.In sprijinul acestor afirmatii am si poze dar nu stiu cum sau daca am voie sa le pun aici.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:58, 31 Ianuarie 2023
Nu are importantă dacă spațiul verde nu este întreținut de primarie.Tot spațiu verde este chiar dacă crește de la sine iarbă pe pământul unde ați parcat.
Nu conteaza ce este pe spatiul unde ati inteles sa parcati auto care reprezinta doeniu public -atat timp cat nu este special amenajat si inscriptionat,nu aveti drept legal sa parcati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda spatiu verde ! cristi_g cristi_g Buna ziua, Am luat amenda pentru parcarea pe \\\"spatiul verde\\\" de la Politia Comunitara sector 2, Bucuresti . Problema mea este urmatoarea : ce se ... (vezi toată discuția)
Ridicare abuziva a masinilor in constanta dragan1alex dragan1alex Buna ziua! Cred ca toata lumea a auzit ca in Mamaia / Constanta se ridica masini pe banda rulanta si sunt total de acord cu aceasta masura cat timp exista ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto de pe spatiu verde inexistent - modalitati legale contestatie Lyvyoo Lyvyoo Hello, Am termen in curand la Judecatoria Sectorului 1. Pe scurt, am parcat masina in fata Romexpo, dupa limita parcarii construita in spatele turnurilor ... (vezi toată discuția)