avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati si pe mine sa inteleg ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati si pe mine sa inteleg daca in ...

Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati si pe mine sa inteleg daca in situatia urmatoare avem un caz de abuz in serviciu sau nu.
In cadru unei Asociatii de Dezvoltare Intercomunitara in domeniul Apa si Canalizate a Judetului , prin Hot . a AGA de reorganizare a Asociatiei au fost de fapt taiate salariile la jumatate. Apoi timp de 7 ani nu sa dat nici o marire ,nici un ban. Au fost nenumarate mariri salariale in cadrul fuctonarilor in acesti 7 ani. Desigur personalul este contractual la ADI. ,dar personal contractual exista si in cadrul Consiliului Judetean cat si in cadru Primariei, si acestia au beneficiat de mariri salariale. Constituie un abuz din partea conduceri Asociatiei de interes public sau nu, faptul ca vor sa deterermine anumite persoane sa demisioneze ,fortandui cu un salar sub demnitatea umana.
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2023
omudepenet1980, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajat contractual Anusca1965 Anusca1965 E legal ca nora sau ginerele primarului sa fie angajati contractual in primarie? (vezi toată discuția)
Se poate sista furnizarea apei la bloc? david9797 david9797 rog... exista lege care interzice oprirea apei potabile la bloc? sunt restante la bloc.. (vezi toată discuția)
Discriminarea la locul de munca karytat karytat Buna ziua. As vrea va rog sa imi spuneti parerea Dumneavoastra legat de o problema care dupa parerea mea este o discriminare la locul de munca. Din luna iulie ... (vezi toată discuția)