avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Tatal meu este pensionat anticipat de 2 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Tatal meu este pensionat anticipat de 2 ani iar acum ...

Buna ziua,

Tatal meu este pensionat anticipat de 2 ani iar acum cand implineste varsta de pensionare are nevoie de adeverinte cu veniturile brute pentru perioada 1976-2000 dar nu stim de unde se scot. Firmele la care a lucrat nu mai exista sau cel putin asa stim. Unde ne putem adresa ca sa facem rost de acestea. Mutumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: HR partner , utilizator 17:23, 31 Ianuarie 2023
Buna ziua,

Mergeti la ITM si solicitati acolo.

O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata de varsta-ce conditii trebuie sa indeplineasca ? ALIC ALIC Tatal meu are varsta de 48 ani si 9 luni .A realizat o vechime in campul muncii de 29 de ani si 5 luni . Din acestia a muncit 21 de ani si 3 luni in conditii ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata+pensie de varsta Catalina Rotaru Catalina Rotaru As vrea sa stiu daca am dreptul la pensie anticipata.Data nasterii fiind:31.08.1955,vechime pe cartea de munca in perioada:25.10.1980-pana in prezent.Am pe ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata carte de munca corinutza* corinutza* Buna ziua! As dori sa va intreb daca copia legalizata a cartii de munca are un anumit termen de valabilitate sau este valabila pe perioada nederminata. Va ... (vezi toată discuția)