avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna. Am vândut o geaca pe olx. I-am trimis geaca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna. Am vândut o geaca pe olx. I-am trimis geaca persoanei respective ...

Buna. Am vândut o geaca pe olx. Iam trimis geaca persoanei respective cu verificare. A verificat-o și tot. Ma suna după și zice ca geaca are o pata. Într-adevăr, nu am precizat de ea dar am pus-o cu verificare. A spus ca nu sa vazut in lumina zilei. A spus ca îmi face reclamare la olx, și dacă nu ii trimit banii la poliție o sa ma reclame, și ea îmi trimite geaca înapoi. Are ce sa îmi facă? Precizez faptul ca am 15 ani. Mulțumesc !
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2023
Andrei200719, utilizator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 17:27, 2 Februarie 2023
Reclamația la poliție n-o să aibă consecințe, dar pe OLX reputația ta o să aibă de suferit și pe bună dreptate. Faptul că nu ai specificat pata în anunț și ai cerut un preț mai mare decât ar fi meritat e o formă de înșelăciune. Nu ai fost corect.

Ar fi bine să nu îți faci din asta un obicei. Nu ți-ar fi plăcut să fii în locul cumpărătorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ieri am facut o mare greseala. am gasit un anunt pe olx cu un ... mariuspisica28 mariuspisica28 Ieri am facut o mare greseala. Am gasit un anunt pe olx cu un telefon si era din alt oras. Tipii mi-au spus ca sunt firma, mai exact bsg amanet si nu pot ... (vezi toată discuția)
Am fost acuzat, pe nedrept, de înșelătorie pe olx, iar acum sunt amenințat și înjurat la telefon. ce trebuie să fac? AndreiCristianRRR AndreiCristianRRR Salutare, am 16 ani si am fost acuzat de inselatorie pe olx. Acum ceva timp in urma (nu a trecut mai mult de o luna) am pus un anunt cum ca vand un MicroSD ... (vezi toată discuția)
Problemă cu un produs vândut pe olx: mi se cer banii înapoi, deși produsele expediate erau în stare de funcționare. ce să fac? Cristi4428 Cristi4428 Buna seara. Luni,am trimis un colet care continea niste memorii RAM,pentru calculator,mai exact doua plăcuțe. Ieri m-a contactat cumpărătorul si mi-a spus ... (vezi toată discuția)