avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... bună ziua, caut un avocat care poate merge la ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

bună ziua, caut un avocat care poate merge la Ambasada Republicii ...

bună ziua, caut un avocat care poate merge la Ambasada Republicii Turcia în România pentru a grăbi demersurile unor acte legate de cetățenie. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 13:32, 2 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dosarul ptr dobandirea cetateniei se depune la Autoritatea Nationala ptr Cetatenie. Aveti un nr de dosar , articolul de lege pentru care ați depus și anul corespunzător anului în care a fost înregistrată cererea de cetățenie. Puteti afla stadiul cererii pe site-ul oficial. Pentru indrumari putem discuta si in privat.
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza - am depasit cele 90 de zile se sedere in turcia mitzyca mitzyca buna ziua.am si eu o intrebare ,daca imi poate raspunde cineva urgent!!!!sunt casatorita cu un cetaten turc in romanıa.ne aflam ın turcıa de 7 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am intrebare va rog am dubla cetatenie turca si romana ... Buna ziua am o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns am dubla cetatenie turca si romana dar actele romanesti au expirat cu pasaport turcesc ... (vezi toată discuția)
Casatorie in turcia cu o filipineza Serenity12 Serenity12 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati si pe mine legat de o problema : am incercat recent fara succes sa ma casatoresc cu o tanara filipineza in Filipine . Asta ... (vezi toată discuția)