avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog sa ma ajutati in legatura cu un interogatoriu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog sa ma ajutati in legatura cu un interogatoriu dispus de ...

Va rog sa ma ajutati in legatura cu un interogatoriu dispus de instanta fostei mele soti care refuza sa-mi dea certificatul ne nastere al copilului in vederea emiteri carti de indentitate copilul are 14ani si6 luni si nu are carte de indentitate.
Fosta sotie refuza sa ne dea actele si bunurile personale ale copilului cat si ale mele am facut un demers de ordonanta presdintiala dar nu sa prezentat.
Instanta a emis un nou termen si a dispus un interogatoriu nu stiu ce intrebari sa adresez.
Va rog sa ma ajutati
cu respect
Iarca SORIN PE 07.02.2023 trebuie sa ma duc in instanta la S I N A I A
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 15:32, 2 Februarie 2023
Interogatoriul se formulează în funcție de petitele și motivarea acțiunii, astfel încât administrarea acestei probe să fie eficientă juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare proces ietam ietam As vrea sa va rog sa-mi spuneti: daca un parat nu se prezinta la proces, proba cu interogatoriul, ce pot face? In cerere n-am specificat judecarea in lipsa. E ... (vezi toată discuția)
Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)
Interviu in sala de consiliu valysandu77 valysandu77 buna ziua , am si eu o rugaminte ... saptamana viitoare voi avea un proces in vederea dreptului de a mi vedea copilu eventual de a il lua acasa conform ... (vezi toată discuția)