avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... in cazul unui salariat decedat cu gestiune, cum se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

in cazul unui salariat decedat cu gestiune, cum se efectueaza ...

in cazul unui salariat decedat cu gestiune, cum se efectueaza inventarierea gestiunii si in prezenta cui?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:47, 3 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. predarea se face în numele gestionarului de către un angajat desemnat în acest scop de conducătorul entității angajatoare.

2.La predarea-primirea gestiunii participa un delegat din compartimentul de care tine gestiunea şi un delegat din serviciul contabilităţii, care dau îndrumările necesare, controlează şi certifica exactitatea datelor înscrise în actele de predare-primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare-primire gestiune materiale dutzu978 dutzu978 Buna ziua! Am o problema care trebuie rezolvata urgent si sper ca in acest spatiu sa pot gasi solutia pentru a o rezolva. Trebuie sa se faca predarea - ... (vezi toată discuția)
Preluare gestiune papillon papillon Buna seara! In calitate de sef de magazin trebuie sa preiau o gestiune, insa la inventar nu am fost lasat sa particip venind o echipa speciala de la centru ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma - demisie, gestiune comuna ana085 ana085 Sunt asistent medical generalist dar si gestionar la spital universitar pe programul terapiei,am gestiune si am si o colega, avem gestiune comuna, eu mi- am ... (vezi toată discuția)