avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna,acu acu 15 ani am avut un contract la Digi și ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna,acu acu 15 ani am avut un contract la Digi și din cauza ...

Buna,acu acu 15 ani am avut un contract la Digi și din cauza semnal prost ,am anunțat că vreau sa reziliez contract și am făcut contract la alta firma care funcționa în localitate cu cablu și semnal bun cei de la Digi au zis sa stau cu ei până termin contract care era pe 2 ani și trecuse 3 peste acu după 12 ani îmi vine că am de achitat 150 de lei că dacă nu mă execută silit,ce pot face !?
Buna ziua,
Exista posibilitatea ca suma respectiva sa fie prescrisa.
Dar, pentru aceasta vă trebuie o hotarare judecatoreasca prin care sa se constate prescriptia.
Asta inseamna: proces, taxa de timbru, avocat! Totul la final costa mai mult decat cei 150 de lei.
Deci, aveti de ales intre a nu plăti suma si sa vă judecati sau sa achitati suma!
Posibil sa fie si o ... ”șmecherie” din partea lor... bazandu-se tocmai pe acest fapt: cheltuielile cu un proces ar fi cu mult mai mari decat suma de 150 de lei si atunci veti renunta si veti achita suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie cablu de 4 ani Subcinschi Subcinschi Buna ziua, M ama mea a fost abonata la o firma de cablu pana in 2009 mai-iunie , a renuntat sunand la ei si au zis ca vine un coleg de pe teren sa ne ia ... (vezi toată discuția)
Executare silita alina260 alina260 Buna seara! Acuma 7 ani am facut o banca pe care nu am achitat decat vreo cateva rate. Acu 2 luni am fost cautata de cei de la firma de recuperare. As dori ce ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie digi Marian dragomir Marian dragomir Va salut.sotia mea si-a facut abonament telfonie la digi anul trecut contract pe 2 ani ,si-a luat si un telefon pe care la platit anu acesta si deci a ramas ... (vezi toată discuția)