avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Conditiile de decontare concedii medicale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Conditiile de decontare concedii medicale

Buna ziua.
Am nevoie de o indrumare in legatura cu conditiile de decontare a concediilor medicale; mai exact, ma intereseaza daca unui angajator care are intarzieri la plata contributiilor la salarii si nu are esalonari pentru acestea ii sunt decontate concediile medicale platite angajatilor.
Exista prevederi legale care prevad ca nu le sunt decontate de catre CAS aceste sume angajatorilor care inregistreaza intarzieri la plata contributiilor?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Aplicare oug 29/2011 bricium bricium Sunt în conflict cu casa de asigurări de sănătate, care refuza decontarea concediilor de odihna a angajaților firmei pe care o conduc. Menționez ... (vezi toată discuția)
Decontari analize si investigatii silvia77 silvia77 Buna ziua. Lucrez in domeniul medical si am inteles ca exista o lege care spune ca personalul medical beneficiaza de decontarea de catre angajator a unor ... (vezi toată discuția)
Inregistrare la 31 dec a concediilor de odihna neefectuate in cursul anului VMarian VMarian Cum se inregistreaza in contabilitate la 31 Decembrie, concediile de odihna neefectuate in cursul anului? In OMF 1752/2005 (Reglementari contab conforme cu ... (vezi toată discuția)