avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Hartuire in domeniu academic
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Hartuire in domeniu academic

Buna ziua,
Un profesor universitar de la universitatea unde studiez ma deranjeaza cu telefoane seara la ora 22, imi trimite mesaj cu invitatie la prajitura si asa mai departe. Toate propunerile lui au fost respinse de catre mine, dar acest profesor nu inceteaza. Ultimul mesaj a fost: esti restantiera.
Mi-e teama ca din cauza materiei lui nu am sa iau bursa de merit.
Mentionez si ca acesta nici macar nu s-a prezentat la examen. Examenul s-a tinut cu asistentul dansului.

Intrebarea mea este: Ce as putea face? Sa contactez un avocat in probleme de hartuire in acest sens sau sa inaintez o plangere/sesizare la Comisia de disciplina a universitatii?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: mitachealina , utilizator 08:08, 6 Februarie 2023
Buna ziua,
Ambele opțiuni menționate de dvs. sunt viabile.
Multumesc pentru raspuns. As putea sa formulez sesizarea la universitate eu insami sau ar fi mai bine sa o intocmeasca un avocat? Ce imi recomandati?

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Ambele opțiuni menționate de dvs. sunt viabile.

Puteti formula dvs sesizarea sau puteti apela la un specialist.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de sfaturi Cupcake Cupcake Sunt studenta la UPG Ploiesti. Am intrat pe un loc cu taxa deoarece in trecut am mai studiat 2 ani la buget in cadrul unei alte facultati. La inceputul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu universitatea AdinaIP AdinaIP In anul 2012-2013 am platit integral anul universitar insa nu am putut beneficia de serviciile educationale din semestrul al doilea din pricina unor probleme ... (vezi toată discuția)
Merita sa ne adresam in instanta? profesoara nu a predat materie in online Vali112 Vali112 merita sa ne adresam in instanta? Anul trecut in perioada Martie-Iunie, profesoara de Limba Romana nu a organizat lictii online, pentru clasa 8, ce inseamna ... (vezi toată discuția)