avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Blocul in care locuiesc are 8 etaje. Construit in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Blocul in care locuiesc are 8 etaje. Construit in 1972. Apartamentul ...

Blocul in care locuiesc are 8 etaje. Construit in 1972.
Apartamentul de la parter asezat in colt in directia nord, are montat un numar de elementi de calorifer mai mare cu 40% fata de apartamentele de deasupra lui. Acest numar de elementi este luat din proiect.
Este normal o asa diferenta?
Cine plateste caldura consumata in plus de apartamentul din colt?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:27, 5 Februarie 2023
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar cine plătește pierderile de energie termica ale unui apartament situat la parter, așezat pe colt, direcția nord. Este normal să fie compensată această pierdere.
Normele tehnice prevad instalrea de elementi de calorifer suplimentar la apartamentele de la parter.,ultiul nivel cele situate in lateralele imobilului de locuit in comun
Diferenta de elementi calorifer se justifica pentru a putea asigura confort termic egal intre apartamente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare calorifere suplimentare annesis annesis Vecinul de la etajul 10 a montat calorifer pe tot peretele din dormitor, chiar si in balcon. Din pricina aceasta mi-a aparut mucegai in casa, dupa 26 ani de ... (vezi toată discuția)
Calorifereapartament bloc carmenstefania carmenstefania buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca exista vreo reglementare legala in ceea ce privesc caloriferele de apartament, montate initial conform unui proiect de ... (vezi toată discuția)
Calorifer Misulica66 Misulica66 Salut , am auzit de la cineva ca locuind la ultimul etaj a putut sa-si instaleze un calorifer in balcon , pentru care a primit autorizatie de a nu fi ... (vezi toată discuția)