avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... buna seara am si eu o întrebare o persoana mi-a luat ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

buna seara am si eu o întrebare o persoana mi-a luat pozele de ...

buna seara am si eu o întrebare o persoana mia luat pozele de pe Facebook și a făcut un cont fals se dădea drept eu trimitea pozele mele și după prostea oamenii si ii trimitea bani . după câteva zile am mai găsit 2 conturi făcute de aceasta persoana tot cu pozele mele am luat legătura cu ea dar după ma blocat peste tot.. as rezolva ceva daca merg la politie? cei de la Facebook nu vor sa închidă conturile . mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:45, 7 Februarie 2023
Bună ziua,

as rezolva ceva daca merg la politie?

Da. Duceți dovezi pentru ce spuneți - screenshot după conturi și mesajele prin care ați aflat că a solicitat și a primit bani în numele dvs.
Anunțați public pe contul dvs. ce s-a întâmplat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distribuire poze indecente Octa88 Octa88 Buna ziua. O persoana are poze nud cu mine si ameninta ca va distribui si chiar a distribuit la 2-3 persoane pe facebook. Ce se poate face? (vezi toată discuția)
Cineva a creat conturi facebook și instagram cu pozele mele. am raportat, dar au fost suspendate și conturile mele și nu mai vor să le deblocheze. cum aș putea să-i dau în judecată? Sandra.maria Sandra.maria Am si eu o intrebare .Am gasit un cont de facebook care imi foloseste pozele . Cont fake . L-am raportat la cei de la facebook , dupa 5 min dupa ce am raportat ... (vezi toată discuția)
Dovezi facebook Radu123x Radu123x Buna ziua. Daca vreau sa reclam o persoana care m-a santajat, hartuit si m-a amenintat ca le arata prietenilor mei, poze compromitatoare cu mine, pot sa o fac ... (vezi toată discuția)