avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Sunte medic rezident, an terminal. Pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Sunte medic rezident, an terminal. Pe parcursul anilor ...

Buna ziua. Sunte medic rezident, an terminal. Pe parcursul anilor de rezidentiat, avand in vedere pandemia si alte chestii personale, nu prea m-am ocupat cu concediul de odihna. In momentul de fata, avand 20 de zile/an x 5, din cele 100 de zile de concediu, am folosit probabil 10. As vrea sa stiu, se poate solicita plata zilelor respective (pentru ca as avea nevoie de banii respecitvi, nu degeaba nu am stat in CO) sau spitalul ma poate obliga sa fiu in ultimul an/ultimele luni in CO?Mentionez ca e spital public si am contract pe perioada determinata. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:14, 8 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Compensarea in bani a CO neefectuat este posibila numai la incetarea c.i.m.

CO nu poate fi impus de catre angajator .. va solicita acest lucru numai sa nu va compenseze in bani zilele de CO neefectuate daca inceteaza c.i.m.
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
avand in vedere ca in 01.01.2024 se termina rezidentiatul si contractul, nu se ia ca si incetare de cim?
Daca data de expirarea a perioadei pentru care a fost incheiat c.i.m. este 01.01.2024, atunci aceasta reprezinta data de incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat pe perioada detasarii luminitaegri luminitaegri Cine trebuie sa plateasca concediul de odihna neefectuat la incetarea detasarii unui angajat , avand in vedere faptul ca, contractul de munca este la o alta ... (vezi toată discuția)
Compensare concediu de odihna neefectuat din anul 2017 Maria Constantinescu Maria Constantinescu Buna seara! Doresc sa stiu daca in cazul incetarii contractului de munca in anul 2018, in urma demisiei, angajatorul este obligat sa-mi plateasca ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna CarmenCarmen04 CarmenCarmen04 Buna ziua. M-am angajat pe 18.05.2018.. cu un contract nedeterminat cu 90 zile perioada de proba și 20 de zile concediu de odihna anual. In momentul de ... (vezi toată discuția)