avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, in spatele casei mele exista un teren si o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, in spatele casei mele exista un teren si o casa construita ...

Buna ziua, in spatele casei mele exista un teren si o casa construita de mai bine de 50 de ani. Casa este foarte veche si se observa cu ochiul liber acest aspect. Partea din spate a casei vecinului a cazut in pamant. Pe vremuri, cred, vecinul avea acolo beci. Pamantul s-a surpat facand casa sa se duca in pamant. Pereti sunt intacti din cate se vede. Nimeni nu a mai trecut pe aici macar sa isi curete curte. Sa taie iarba macar. Este o jungla. Vreau sa stiu ce as putea face? Exista vreo lege prin care as putea concesiona sau cumpara terenul unui alt proprietar de drept dar care nu a mai ingrijit terenul de mai bine de 10 ani? Mentionez ca proprietarul este un om in varsta vaduv si bolnav care traieste in momentul de fata la azil. Nici un copil nu a trecut pe aici, acestia fiind plecati in afara tarii.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:37, 7 Februarie 2023
Exista vreo lege prin care as putea concesiona sau cumpara terenul unui alt proprietar de drept

Varianta sa concesionati sau sa cumparati terenul o puteti discuta numai cu proprietarul terenului sau in cazul in care acesta este decazut din drepturi cu tutorele sau

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un vecin care tine capre in oras la 10 min de centru Mada1233 Mada1233 Buna, Am o problema cu un vecin care tine 6-7 capre in curtea lui (este proprietar), pe langa astea caprele le tine langa perete din spatele casei mele ... (vezi toată discuția)
Am descoperit un beci al vecinilor sub casa mea! seldom seldom Buna ziua, Am cumparat o casa cu un perete comun, este acelasi perete utilizat de 2 case. Recent am vrut sa sap in camera cu peretele comun si am ... (vezi toată discuția)
casa cazuta soare florentina soare florentina Buna ziua, in spatele casei mele este o casa cazuta . peretele nostru este pe hotar, casa vecinului fiind fara acoperis in momentul de fata, tine foarte multa ... (vezi toată discuția)