avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... legislatie Germania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

legislatie Germania

cu respect va salut. deoarece parintii sunt divortati de ceva vreme iar mama lucreaza in germania am primit alocatie in romania. acum am terminat facultatea si sunt la master. de o luna m-am angajat cu norma intreaga in MAI. as vrea sa stiu daca pot lua alocatia incontinuare pana termin studiile sau trebuie sa anunt ptr. incetarea ei, sa nu ma trezesc ca trebuie sa dau bani inapoi, multumesc !
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:36, 7 Februarie 2023
Să întrebe mama la Familienkasse, nu mai sunteți în întreținerea ei și e puțin probabil că alocația se acordă și în situația asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie europeana Elena676 Elena676 Sunt divortata si am in intretinere un copil in varsta de 15 ani. Fostul sot este stabilit in Germania, unde a solicitat alocatia de stat pentru copil. Statul ... (vezi toată discuția)
Alocatii europene carare marioara carare marioara BUNA SEARA am sii eu o intrebare ptr cine este in masura sa-mi raspunda Unde trebuie sa ma adresez ptr .plata alocatiei europene dupa complectarea ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat la plata pensiei de întreținere și pe perioada masteratului? leoni leoni Buna ziua. Am un copil care a terminat Universitatea de 3 ani in Anglia. Acum s-a inscris la un Master in cadrul aceleiasi Universitati. In hotararea ... (vezi toată discuția)