avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost angajat iar apoi fost acuzat pe nedrept de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost angajat iar apoi fost acuzat pe nedrept de delapidare ...

Am fost angajat iar apoi fost acuzat pe nedrept de delapidare in cadrul unei firme care tin mortis ca au dovezi video cu mine cum ca "stateam la panda" sa iau o suma de bani. Mi s-a facut plangere penala si voiam sa stiu ce mi se poate intampla, eu sunt nevinovat si daca voi merge in instanta avocat nu imi permit, credeti ca mi se va intampla ceva rau? Tin sa mentionez ca mi s-a spus ca lipseste suma de 1814 lei dar nu au dovezi ca si cum eu as fi luat aceea suma.
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2023
mitulus14, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 15:34, 7 Februarie 2023
Delapidarea se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani. Dacă nu sunt dovezi, atunci dosarul penal se va clasa, dar dacă sunt dovezi și dvs. nu veniți cu nimic concret în apărare, s-ar putea să vă alegeți cu o condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat pe nedrept de furtul unui telefon TheodorFaur TheodorFaur Buna Ziua ! Am fost acuzat pe nedrept de furtul unui telefon mobil la scoala. As dori sa stiu ce pot face ca acei care m-au acuzat de la scoala sa fie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt casiera intr un fast food. am fost acuzata de ... aalicorina aalicorina Buna ziua! Sunt casiera intr un fast food. Am fost acuzata de furt. Mi s a spus ca mi se va face plagere penala pentru delapidare si ca o sa fiu pusa la plata ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati... bitu bitu Buna ziua, va scriu deoarece am o problema grava.De 3 luni mi-am dat demisia si de atunci sunt acuzata de delapidare,Mentionez ca nu am avut gestiune,nici ... (vezi toată discuția)