avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se repartizeaza amenda in lista de intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se repartizeaza amenda in lista de intretinere

Repartizare amenda in lista de intretinere
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:48, 10 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oricum, cineva (nu spun cine), trebuia sa stie cine si-a renovat locuinta si a abandonat acele deseuri pe aleea de la intrarea in bloc.
La noi s-a impamantenit obiceiul ca cel care-si renoveaza locuinta, informeaza vecinii, trage niste scuze pentru ca vrea-nu vrea, face deranj, zgomot, etc., dar i-a legatura cu firma de salubritate si comanda un container de gunoi pe care il pune intr-un loc de unde cei cu masina de salubritate pot sa ridice. Costurile sunt mult mai mici decat o amenda si le achita chiar inpricinatul.
Pana la urma @latka are dreptate, dar ne intoarcem la alta discutie, cine ar trebui sa stie cine si-a renovat locuinta, cine lasa mizerie in bloc, lift,alee... Nu trebuie facuta inchizitie, dar nemernicul trebuie pus la punct sau tre' sa mai asteptam 2-3 generatii, sa invatam ce inseamna civilizatie si traiul in comun !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare calorifere si reparatie instalatie termica apartament ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am ajuns in urmatoarea situatie. Trebuie sa schimb caloriferele in aceasta perioada, pentru ca renovez. Am luat legatura cu administratorul ... (vezi toată discuția)
Persoane trecute la intretinere datorita renovarilor in apartament G_ALINA G_ALINA De o luna de zile am inceput renovariile intr-un apartament situat in Pantelimon. Am inceput lucrariile anuntand in prealabil vecinul de sub noi ca il vom ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere: avem un vecin nou, a cumparat un apartament ... cateldestept cateldestept Plata intretinere: avem un vecin nou, a cumparat un apartament si acum e in curs de amenajare. Pe motiv ca nu locuieste nimeni, plateste 0 (zero) consum de ... (vezi toată discuția)