avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unui cadru militar, dreptul la compensația lunară ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unui cadru militar, dreptul la compensația lunară pentru chirie, ...

Unui cadru militar, dreptul la compensația lunară pentru chirie, inclusiv în situația utilizării acesteia pentru plata ratei sau a unei fracțiuni din rată, încetează în în cazul neprezentării, anual, a dovezii efectuării plății ratei sau a unei fracțiuni din rată.
Anual, inseamna 31,01, ? Daca prezinta cu intarziere, dovada, are dreptul la achitarea compensatiei si pe perioada cand nu o adusese la locul de munca ?

Alte discuții în legătură

Contract credit imobiliar jim25 jim25 Buna seara. In vederea achizitiei une locuinte prin credit imobiliar, este nevoie de un codebitor pentru contractarea creditului. Ma intereseaza daca ... (vezi toată discuția)
Bună seara! vă deranjez cu o întrebare, dacă mă puteți ... Nik90 Nik90 Bună seara! Vă deranjez cu o întrebare, dacă mă puteți ajuta. Sunt cadru militar de profesie. In anul 2020 am achiziționat printr-un credit un ... (vezi toată discuția)
Drept civil - interpretare termen juridic "a contracta" Andrews10 Andrews10 Buna ziua, Mă interesează dacă termenul \"contractează\" dintr-o prevedere legală este acoperit de statutul meu de codebitor și garant in cadrul unui ... (vezi toată discuția)