avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Îndepărtare conductă de gaze de pe teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Îndepărtare conductă de gaze de pe teren

Buna ziua ,
acum 30 ani , cei de la gaze au tras o conducta de gaze supra si subteran pe un teren, care ulterior mi-a fost redat mie. Terenul apartionuse in trecut familiei si fusese confiscat de stat inainte de 89.
Existenta conductei de gaze ma impiedica in a face o constructie sau de a vinde acest teren . scazandu-i valoarea.
Cum pot determina pe cei de la gaze sa isi mute conducta ( oricum este peste durata normata de exploatare) si sa ii fac sa plateasca parte din pierederea mea financiara?
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2023
octav1ostef, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Îi notificați, apoi daca refuză mergeți în instanță.
Aveți nevoie de un avocat și/sau executor judecătoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren cu vicii ascunse Daniel_2015 Daniel_2015 Buna ziua In anul 2014 am vandut doua parcele de teren intravilan iar recent s-a dovedit ca pe sub ele trece o teava de gaze, care anuleaza posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Am autorizație de demolare dar e.on nu-mi permite să renunț la conducta de gaz de care nu mai am nevoie. cum pot rezolva situația? Dan Subtire Dan Subtire Pe peretele lateral al unui imobil pe care l-am achizitionat in urma cu doi ani,se afla amplasata o conducta de gaz.Aceasta conducta s-a construit pe ... (vezi toată discuția)
Speta cu magistrale gaz SarahR SarahR Am o conducta de gaz- magistrala pe terenul meu- fanatie, de pe DN73a. Conducta este la suprafata terenului si ocupa toata latime lu cam 22 m. Terenul nu il ... (vezi toată discuția)