avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pe scara de bloc unde locuiesc, o parte dintre ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pe scara de bloc unde locuiesc, o parte dintre proprietari si-au ...

Pe scara de bloc unde locuiesc, o parte dintre proprietari si-au facut separatie de gaze, dar mai suntem si fara. Pentru revizia de 10 ani, trebuiesc montate detectoare de gaze, wireless, dar care taie gazele in tot blocul, de la intrarea in bloc. Este oare corect ca din cauza unui consumator sa se taie gazele la tot blocul? Nu exista posibilitatea legala a montarii detectoarelor in apartamente, cu taierea gazelor doar acolo unde apare ''avaria"? Poate in acest timp unele persoane folosesc gazele si daca se opresc si apoi se pornesc sa aibe vreo problema cu securitatea lor?
Mii de multumiri
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:12, 8 Februarie 2023
Este oare corect ca din cauza unui consumator sa se taie gazele la tot blocul?

Credeti ca este mai bine sa sara blocul in aer??
Nu exista posibilitatea legala a montarii detectoarelor in apartamente, cu taierea gazelor doar acolo unde apare ''avaria"?

Chiar daca se inchid gazele unde apare avaria,gazele se deplaseaza pe baza curentilor de aer in intreg spatiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O parte din proprietare refuză montarea detectoarelor wireless. ce se poate face dacă distrigaz întrerupe alimentarea cu gaze naturale? ceraselacera ceraselacera Asociatie de proprietari am primit notificare pentru revizia instalatiei de gaze. Am selectat o firma autorizata ANRE pt montarea detectoarelor si revizie. Am ... (vezi toată discuția)
Instalare senzor gaz si electrovalva Rozalia99 Rozalia99 Buna ziua, Administratorul blocului in care locuiesc a apelat la o firma autorizata pt. ca sa monteze electrovalve cu senzori pt. depistarea scurgerilor de ... (vezi toată discuția)
Detectoare de gaz Lcazacu Lcazacu Locuiesc in Bucuresti, intr-un bloc cu zece etaje dat in folosinta in anul 1977. In luna Iulie 2017 in fiecare apartament s-a instalat printr-un operator ... (vezi toată discuția)