avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ma poate ajuta si pe mine cineva . Am depus o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ma poate ajuta si pe mine cineva . Am depus o delcaratie la politie ...

Ma poate ajuta si pe mine cineva . Am depus o delcaratie la politie in urma cu 3 zile in legatura cu furtul telefonului meu mobil.Locul unde s-a intamplat este holul facultatii unde sunt camere si unde eu cel mai probabil l-am uitat si cineva l-a gasit si inchis dupa care si l-a insusit. Am inteles ca dosarul meu se afla la parchet pentru aprobare.La sectie am lasat doate detaliile si datele despre telefon inclusiv IMEI ul .As vrea sa stiu care sunt pasii urmatori pe care ii va face politia...sau cat timp ar putea sa dureze toata procedura pana incep propriu-zis cautarea telefonului.

Alte discuții în legătură

Furt john22 john22 Salut.Mi s-a furat telefonul din camera de camin. Ieri dimineata am ajuns in camera la ora 3 fara 15 .... in jurul orei 4:20 dimineata am adormit si mi-am pus ... (vezi toată discuția)
Pierdut / furat borseta astazi cu acte ci + permis auto + telefon smartphone icoman icoman Buna ziua. Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie dar nu am gasit o alta categorie relevanta pentru problema mea ! Din neatentie probabil am ... (vezi toată discuția)
Insusirea bunului gasit ContSters248292 ContSters248292 Buna seara ! Astazi mi s-a intamplat ceva groaznic. Dar totul a inceput in urma cu doua zile, cand am fost sunata de un agent de politie care mi-a transmis ca ... (vezi toată discuția)