avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, Va rog din suflet sa ma ajutati, tatal meu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, Va rog din suflet sa ma ajutati, tatal meu este sofer ...

Buna seara,
Va rog din suflet sa ma ajutati, tatal meu este sofer pe camion, are 63 ani si astazi se intorcea dintr o cursa din Anglia si a fost retinut pe portul din Franta(la Calais). A fost informat ca are manadat de arestare emis in Germania. (acum 2 luni la un control i-au fost gasite niste pachete suspicioase de care nu stia, a fost audiat si lasat sa plece)
Specific ca de atunci nu a primit nicio instiintare, nimic prin posta!
Azi a primit dreptul la un telefon si m a sunat pe mine, nu stiu ce sa fac, mamei mele nu ii pot spune ca e bolnava.
Va rog sa ma ajutati, va rog din suflet!
Cel mai recent răspuns: MariaMaria7777 , utilizator 18:13, 10 Februarie 2023
Buna ziua,
Daca este retinut in Franta, luati legatura cu un avocat din Franta. Eventual din zona respectiva.
Va multumesc foarte frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un cap tractor bogdanioan79 bogdanioan79 buna ziua. Ma numesc Bogdan si am o firma de transport infiintata de un an de zile si am cumparat un cap tractor Iveco .Problemele au aparut la prima cursa pe ... (vezi toată discuția)
Ce este de fãcut in acest caz? totul este adevarat. Emilluiza Emilluiza Bolnavă de cancer, abandonată de ambulanță la birtul din sat 8 ianuarie 2018 Anamaria Nedelcoff 3971 Views 0 Comments O bolnavă de cancer din comuna ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in anglia, rca expirat VER33 VER33 Sunt sofer de camion si am avut un accident rutier in luna decembrie 2012, in Anglia, nu au fost victime, doar pagube materiale, eram angajat cu contract de ... (vezi toată discuția)