avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Poate rămâne microintreprindere?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Poate rămâne microintreprindere?

O persoana detine 4 societati, unic asociat, 3 dintre ele sunt micro si una impozit pe profit. Daca mai infiinteaza inca 3 societati si va fi asociat unic vor fi automat platitoare de impozit pe profit, dar daca va avea 50% din ele si 50% o alta persoana pot fi microintreprinderi?
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 12:20, 17 Martie 2023
Buna ziua,

Asociatul are deja 3 societati micro, nu mai conteaza numarul de societati nou infiintate, acestea vor fi pe 16%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pierdere din profit nerepartizat anterior valentinaandrei valentinaandrei Buna ziua, as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema contabila:am o societate infiintata in anul 2008, platitoare de impozit pe profit.La sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)
Se mai poate reveni la statutul de micro-intreprindere? neaflo neaflo As vrea sa-mi lamuresc o problema legata de renuntarea si revenirea dupa o perioada la statutul de micro-intreprindere. Odata ce statutul de ... (vezi toată discuția)
Conditia pentru aplicarea impozitului pe venit claudia.tihon claudia.tihon Buna seara! Referitor la conditia pentru aplicarea impozitului pe venitul microintreprinderilor: oricare dintre asociatii persoanei juridice romane detine ... (vezi toată discuția)