avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Într-un bloc de 10 etaje, la etajul 3 au apărut pete ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Într-un bloc de 10 etaje, la etajul 3 au apărut pete de umezeala ...

Într-un bloc de 10 etaje, la etajul 3 au apărut pete de umezeala pe verticala peretelui de la baie . După verificare, scurgerile sunt de la coloana de canalizare și din varii motive - stropi de ce o fi, ajung pe pereții ap ., Coloana este umeda și la nivelul etajului 4, cu urme mici de umezeala la baza peretelui din ap respectiv. Acolo a fost spart peretele și se vede cum se preling stropi de apă. De la asociație am primit explicație că , eu trebuie sa repar coloana și apoi ei mă despăgubesc. Adică , cu alte cuvinte, "am tras potul cel mare". Blocul are peste 30 de ani . Sunt obligata sa caut meseriași acceptați de asociație , sa contractez lucrarea și apoi să achit ? Cam așa văd cei de la asociație problema
Cel mai recent răspuns: Viopogy , utilizator 13:40, 15 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De unde ati inteles asa ceva ?!? Costurile reparatiei se suporta de catre toti care sunt racordati la acea coloana. Asta v-am aratat anterior.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2023
latka, utilizator
Mulțumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa știu dacă zidul comun între doua apartamente este ... Maria 1969 Maria 1969 As dori sa știu dacă zidul comun între doua apartamente este parte comuna a asociației sau parte comuna a celor doua proprietăți? S-a reparat o conducta ... (vezi toată discuția)
Scurgere pluviala apartament Gaby1986 Gaby1986 Buna seara...scurgerea pluviala a blocului(eu stau la 4 si scurgerea e in camara) are nevoie urgenta se reparatii deoarece apa s a infiltrat printre palnia ... (vezi toată discuția)
Înlocuire țeava MART ALINA MART ALINA Înlocuire țeava Buna ziua_Locuiesc la etaj. 1 și Vecinul de la parter mi a comunicat ca are pete pe peretele de la hol și Bucătărie.Aceeași situație ... (vezi toată discuția)