avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt tutore pentru o persoană interzisă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt tutore pentru o persoană interzisă judecătoresc, am fost ...

Sunt tutore pentru o persoană interzisă judecătoresc, am fost la Oficiul Poștal 69 și mi s-a spus că nu am dreptul să ridic cardul de energie, deoarece au considerat că sentința definitivă și irevocabilă privind numirea mea ca tutore nu este bună, deși le-am spus că în baza acestei sentințe mi se virează și pensiile, indemnizația de handicap și alte drepturi ale persoanei respective. Deși am solicitat să vb. cu direcoarea oficiului poștal nu m-a primit, au spus să las o copie după sentință și un nr.de telefon să verifice și o să mă sune, dar nu m-au sunat încă, deși au trecut 10 zile de la primirea mandatului privind ridicarea cardului de energie. Dacă expiră termenul de ridicare a cardului, peste câteva luni mai poate fi ridicat ?
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 11:28, 21 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin actiunea doamnelor de la posta as putea spune ca sunt pasibile de un abuz in serviciu. In ceea ce priveste ridicarea cardului, dupa expirarea termenului se va trimite inapoi expeditorului. Expeditorul va putea proceda apoi la o noua trimitere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posta romana mariusbt1 mariusbt1 buna seara am o intrebare:daca eu trimit un colet cuiva cu plata ramburs,iar persoana respectiva nu ridica coletul, acel colet se intoarce la mine. intrebare: ... (vezi toată discuția)
Atributiile postasului sovarroxana sovarroxana buna ziua,as dori sa stiu exact ce sarcini de serviciu are postasul si daca e obligat sa vina sa mi aduca somajul acasa sau macar sa ma anunte ca a sosit la ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere si ajofm annabell annabell Pensia de intretinere a minorului i se retine tatalui copilului din somaj, dar AJOFM trimit aceasta pensie prin mandat postal, si pentru ca nu locuiesc la ... (vezi toată discuția)