avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Poate fi angajat un cetatean italian care are emis ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Poate fi angajat un cetatean italian care are emis certificat ...

Poate fi angajat un cetatean italian care are emis certificat de inregistrare de IGI ce atesta faptul ca titularul are drept de rezidenta inregistrat pe teritoriul Romaniei fara a fi necesar permisul de sedere?

Alte discuții în legătură

Poate fi angajat un cetatean italian care are emis certificat ... YoAlle YoAlle Poate fi angajat un cetatean italian care are emis certificat de inregistrare de IGI ce atesta faptul ca titularul are drept de rezidenta inregistrat pe ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ue - avem in vedere angajarea unui cetatean italian care lucreaza ... gabriela.covaliu gabriela.covaliu Avem in vedere angajarea unui cetatean Italian care lucreaza si locuieste in Romania de mai multi ani si care dispune de: a. Certificat de inregistare emis de ... (vezi toată discuția)
Viza si rezidenta nitadunca1976 nitadunca1976 Buna ziua daca cineva poate sa ma ajute ,pe 10 mai voi avea casatoria civila cu un cetatean turc.Dupa casatorie de ce acte am nevoie pentru a obtine rezidenta ... (vezi toată discuția)