Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua am și eu o datorie la Telekom,și am primit un plic ...

Buna ziua am și eu o datorie la Telekom,și am primit un plic de la o firma de recuperare precum sa le dau datoria că dacă nu mă bagă în tribunal pentru recuperarea debitelor.
Ce as putea face in sensul asta?
Sa mai dau datoria sau nu?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:13, 28 Februarie 2023
Initial este necesar sa verificati vechimea debitului,daca nu a intervenit termenul general de prescriptie drept de executare
Așteptați să vă dea în judecată, și apoi dacă a intervenit prescripția, invocați acest aspect în fața judecătorului.
Dacă nu vă apărați riscați să fiți executat silit. Dacă n-au trecut 3 ani de la ultima plată efectuată, veți pierde procesul.
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ignorare cerere de valoare redusa - ce inseamna si cum ma poate afecta proiectare proiectare Buna ziua! Poate fi ignorata (in calitate de parat) o cerere de valoare redusa, stadiu procesual fond? Daca e ignorata ce mi se poate intampla? Se ajunge la ... (vezi toată discuția)
Cum mă pot apăra de compania de recuperare kredyt incaso, care ... Andri474 Andri474 Cum mă pot apăra de compania de recuperare Kredyt Incaso, care a înregistrat o creanță despre care nu am fost notificat de fostul cedent? Aparent, în ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii cristian7002 cristian7002 Buna ziua, Va cer ajutorul si sfatul in următoarea problema: Am un debitor pe societate care are sa-mi dea bani din 2008 iar pe data de 29.04.2010 am depus ... (vezi toată discuția)