avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Atunci când ești alergic, când ai colegi care ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Atunci când ești alergic, când ai colegi care intenționat ...

Atunci când ești alergic, când ai colegi care intenționat te șicanează cu parfumul agresiv, ce îți pune viața în pericol, ptr că nu este doar o simplă alergie,sunt și alte boli asociate, cum ne apărăm? Colegii știu prb de sănătate, au fost rugați să nu mai folosească acel parfum. Nu vor să renunțe, din contra, râd sfidător. A fost anunțată și conducerea locală a unității unde lucrez, care a dat din umeri , mai mult ..au râs.. Au spus că nu au ce face in cazul asta, deși este vorba de viața unui om, nu de un moft. Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 3 Martie 2023
Elenaa22, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:10, 21 Martie 2023
se poate dovedi ca exista in organigrama ceva disponibil ?
Da. Inspectorii de munca pot verifica organigrama firmei, daca exista o sesizare scrisa din partea persoanei in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

,,de ce ai ramâne pe un post care te face nefericit?'' Tanna1 Tanna1 Buna ziua, simt nevoia sa raspund si sa pun intrebari la randul meu, acestui articol. :) De exemplu, eu am ramas intr-un loc de munca care momentan ma ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii mikamarg mikamarg Buna seara, sunt medic de medicina muncii si sunt intr-un impas: am o angajata in supravaghere cu alergie la praf...bani, hartii, mucegai... si lucreaza ... (vezi toată discuția)
Animale la locul de munca Katalina_iv Katalina_iv Buna ziua.Lucrez intr-o institutie publica.Colegul de munca locuieste in aceeasi cladire si isi aduce animalul de companie in biroul sau. Eu trebuie sa merg ... (vezi toată discuția)