Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Buna ziua! Am achizitionat o licenta recent de la o firma care se ocupa de realizari proiecte de licenta/doctorat etc. Si sunt foarte dezamagit de ceea ce mi-au trimis pana in prezent. Profesorul indrumator mi-a spus ca nu pot intra cu asa ceva in licenta si acestia refuza sa imi restituie banii. Au trecut aproximativ 7 zile de cand am facut plata catre ei (2500 Lei) Problema este ca am platit prin revolut (nu am primit factura, nu am primit nimic din partea lor) Am cum sa imi recuperez banii?
- Justitia lucreaza greu, are nevoie de timp si mai ales de dovezi obiective;
- Justitia nu face dreptate dupa criterii folclorice, ci dupa litera legii, care prevede niste proceduri care trebuie urmate; cu alte cuvinte, Justitia din statele de drept nu este justitie solomonica, ci justitie procedurala;
- Doamna Justitia are o sabie cu tais dublu, adica denuntatorul nu este automat scutit de aplicarea legii.