avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retur bani licenta (Fara factura)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retur bani licenta (Fara factura)

Buna ziua! Am achizitionat o licenta recent de la o firma care se ocupa de realizari proiecte de licenta/doctorat etc. Si sunt foarte dezamagit de ceea ce mi-au trimis pana in prezent. Profesorul indrumator mi-a spus ca nu pot intra cu asa ceva in licenta si acestia refuza sa imi restituie banii. Au trecut aproximativ 7 zile de cand am facut plata catre ei (2500 Lei) Problema este ca am platit prin revolut (nu am primit factura, nu am primit nimic din partea lor) Am cum sa imi recuperez banii?
Ultima modificare: Vineri, 3 Martie 2023
Sebastian11@, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimata doamna, vad ca dumneavoastra vreti dreptate in Romania. Nu realizati ca este imposibil?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu dreptatea e greu pe toată planeta, nu doar la noi :)
Dreptate se poate face, dar:

- Justitia lucreaza greu, are nevoie de timp si mai ales de dovezi obiective;
- Justitia nu face dreptate dupa criterii folclorice, ci dupa litera legii, care prevede niste proceduri care trebuie urmate; cu alte cuvinte, Justitia din statele de drept nu este justitie solomonica, ci justitie procedurala;
- Doamna Justitia are o sabie cu tais dublu, adica denuntatorul nu este automat scutit de aplicarea legii.
Corect. dar nu exista si un contract? Ce ar putea prevedea?

~ final discuție ~