avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Angajații din construcții care nu se încadrează la ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Angajații din construcții care nu se încadrează la facilitati

Referitor la angajații din construcții, care nu se încadrează la facilităti fiscale, sunt obligati sa plateasca pilonul II, având în vedere că au un calcul salarial ca și al oricărui angajat, din alt sector?
Ultima modificare: Joi, 9 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Reducerea contribuţiei la pensii cu 3,75% gina68 gina68 Salariaţii care beneficiaza de facilitatile fiscale pentru sectorul agricol și industria alimentară prevăzute în Codul fiscal, beneficiaza de reducerea ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat in constructii scutit de cass si cas redus? Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Contract de mandat in constructii scutit de CASS si CAS redus? prin Legea 296/2020? Sa intelegem din modificarile aduse de L 296/2020 ca inclusiv la ... (vezi toată discuția)
Contract de mandate in constructii scutit de cass si cas redus? Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Contract de mandate in constructii scutit de CASS si CAS redus? prin Legea 296/2020? Sa intelegem din modificarile aduse de L 296/2020 ca inclusiv la ... (vezi toată discuția)