avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reglementarea provind prețul energiei electrice în ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reglementarea provind prețul energiei electrice în 2023-2025 ...

Reglementarea provind prețul energiei electrice în 2023-2025 prevede anumite baremuri de consum lunar. Ce înseamnă ele: consumul fiecărei luni distincte, sau un consum mediu?
De pildă dacă în septembrie ai 80 kWh consum plătești 68 de bani, iar dacă în decembrie ai 600 kWh plătești 1,3 lei, indiferent de consumul mediu lunar calculat pe un an?

Alte discuții în legătură

Calcul consum mediu lunar 2021 energie electrica eronat bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, am urmatoarea speta, referitor la calcului consumului mediu de energie electrica, pentru anul 2021, pentru un loc de consum (implicit a pretului ... (vezi toată discuția)
Rezervarea de la e-on energie arakys arakys Buna ziua ! De ani buni de zile, la factura de curent, mi se retine un \"abonament/rezervare\". Care este rostul acestei rezervari si pana la ce valoare ? ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! pentru că fiul meu nu îndeplinea condițiile pentru ... was57 was57 Bună ziua! Pentru că fiul meu nu îndeplinea condițiile pentru cumpărarea unui apartament prin credit ipotecar, am cumpărat eu apartamentul prin credit ... (vezi toată discuția)