avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... revenire ccc, concediu, medical, suspendare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

revenire ccc, concediu, medical, suspendare

Buna dimineata.
Am urmatorul caz.
Angajata aflata in CCC solicita revenirea cu 23.05 insa postul este desfiintat si angajatorul doreste sa ii ofere un alt post .
Angajata doreste incepand cu 23,05 prima zi de revenire sa fie in concediu restant apoi sa intre in concediu de maternitate si apoi iar suspendare pentru nasterea celui de-al doilea copil.
In acest caz, contractul se modifica cu ceva avand in vedere ca avem revenire-co-cm-ccc? practic angajata nu va fi nici o zi la munca.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Revenire ccc - medical - suspendare cim pentru ccc 2 luminita29 luminita29 Buna ziua, Angajata revine din CCC incepand cu 1 iunie. Postul pe care era s-a desfiintat. Incepand cu 1 iunie aceasta va intra in concediu de risc ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu crestere copil de pana la 2 ani ro_zapacila ro_zapacila Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu raspuns la o \\"dilema\\": Incepand cu data de 01.04.2013 am fost in concediu de maternitate, pana la data de ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața. sunt însărcinată, urmează să nasc și planific ... Mihaela1984mh Mihaela1984mh Buna dimineața. Sunt însărcinată, urmează să nasc și planific sa intru in concediu de maternitate cu 2 săptămâni înainte de naștere. Doresc ... (vezi toată discuția)