avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Acum multi ani mama si tatal meu mi-au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Acum multi ani mama si tatal meu mi-au donat apartamentul ...

Buna seara!
Acum multi ani mama si tatal meu mi-au donat apartamentul lor. Atunci cand am facut actele am facut greseala de a il pune si pe sotul meu titular. In actele casei suntem amandoi trecuti.
De curand m-am despartit de sotul meu, insa nu am divortat.
Momentan sotul meu locuieste in casa, eu m am mutat de acolo. Actele sunt la el. As vrea sa imi recuperez casa as vrea sa stiu daca se mai poate face ceva. La momentul respectiv am fost de acord sa punem casa si pe numele lui, insa acum mi am dat seama ca a fost o mare prostie. Se poate contesta acel act de donatie?
Ce inseamna "mi-au donat"? Ce scrie in actul de donatie? E si el mentionat acolo sau doar este trecut in cf ca sot al dvs., la intabulare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Socrul vrea să ne dea nouă casa pe care a moștenit-o de la părinți. cum ar trebui să facem contractul ca să nu se poată ,,strica''? Camelia natalia Camelia natalia Socrul vrea sa ne dea casa noua sa fie pe numele nostru.el este intabulat sungur pe casa.in momentul cand el ne da casa este nevoie si de semnatura ... (vezi toată discuția)
Renuntare la apartament propietate PopaKarina PopaKarina Eu si sotul meu sintem propietarii unui apartament. As vrea ca numele meu sa nu mai apara ca propietar. Mentionez ca nu diortam dar, din anumite motive, as ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj ContSters386274 ContSters386274 Buna ziua.Sunt casatorit de 13 ani,dar in urma unor neintelegeri cu sotia,am hotarat sa divortam.Mentionez ca sotia este de acord cu divortul,problema se pune ... (vezi toată discuția)