Anul trecut am vandut o masina DACIA 1310, dar cumparatorul neavand bani de treanscriere, am facut doar un contract de vanzare-cumparare de mana, semnat de cele doua parti. Eu am pastrat talonul masinii. Acuma, persoana respectiva doreste sa inchei cu o cunostinta de-a ei, un contract de vanzare - cumparare la notariat, pentru a folosi masina la programul rabla. Desigur eu nu am fost de acord cu acest lucru. Dar acuma eu ce sa fac?
Sa radiez masina?
Ei, asta este. Deci eu am fost de acord sa merg la REMAT, sa semnez actele necesare pentru a primi banii in cadrul programului rabla, si bineinteles sa ii dau celui cu care am semnat actul de mana. Dar a terta persoana, care de fapt doreste sa se foloseasca de bani, vrea neaparat act notarial. Asta nu inteleg, de ce act notarial acuma, cu o alta persoana decat cea careia am vandut masina, si care nu a facut transcrierea pe numele ei. Practic masina e inca pe numele meu.
Radiere fara acte
mascool
Buna seara. In anul 2008, am vandut un autoturism dacia 1310. Vandut este impropiu zis(nu avem act de vanzare/cumparare) dar la notar am semnat o procura prin ... (vezi toată discuția)
Donatie
lucia s. constanta
buna ziua,
primesc un autoturism dacia 1300 cu act de donatie de la un var de grad I, autoturism pe care vreau sa-l inscriu in programul \"rabla\".
am ... (vezi toată discuția)