avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, am fost prins conducand masina fara permis ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, am fost prins conducand masina fara permis si mi s-a ...

Buna seara am fost prins conducand masina fara permis si mi sa dat 9 luni cu suspendare 120 de ore in folosu comunitati 2 ani de probatiuni si 3 ani fara drept de permis momentan am terminat orele in folosul comunitati mai am un an de probatiuni intrebarea mea ar fi dupa ce termin cei 2 ani de probatiuni pot sa fac ceva in instanta sa imi anuleze cei 3 ani fara drept de permis multumesc aticipat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti nicio posibilitate in acest sens, este o pedeapsa complementara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis! pricobs_tm pricobs_tm Buna ziua. Am si eu o intrebare: Am facut prostia de a conduce fara permis si am fost prins iar ca si pedeapsa am primit 30 de zile in folosul comunitatii si ... (vezi toată discuția)
Ce se va întâmpla mai departe? Flavius Ciprian Flavius Ciprian Buna ziua. După 2 condamnari penale, respectiv o amenda de 3600LEI si o a 2-a condamnare 1 an si 4 luni cu suspendare, ambele penteu conducere sub influenta ... (vezi toată discuția)
Buna! in luma august 2023 am fost prins conducand beat , alcolemie ... marya17 marya17 Buna! In luma august 2023 am fost prins conducand beat , alcolemie 2.98 % in sange in judetul maramures, mi a fost luat permisul si mi s a facut dosar penal la ... (vezi toată discuția)