avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara..Va rog sa-mi dați un răspuns la aceast ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara..Va rog sa-mi dați un răspuns la aceast caz: mama ...

Bună seara..Va rog sa-mi dați un răspuns la aceast caz...mama este încadrată cu grad de handicap grav are probleme grave Alzaimer, dementa ,fără insotitor, depinde in totalitate de mine ..am făcut contesteatie la judecatorie dar cazul a fost respins ..sunt alte cai de atac ...?!apel s-au dacă m-ai am vreo șansă în acest caz?!vs rog sa-mi dați un răspuns.,mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Astancai Pusa , utilizator 14:27, 28 Martie 2023
Bună seara ! In actele depuse la dosar scrie clar ca mama are nevoie de insotitor atât de la psiholog cât și de la psihiatrie..eu nu am înțeles cum au putut da un răspuns negativ atâta timp cât nu sa făcut măcar o expertiza ..oricum nu trebuie sa uit ca traim în tara lui Vodă Papura ..va mulțumesc pt.raspunsul prompt de fiecare data ...seara binecuvântată va doresc!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă așa stau lucrurile, depuneți apel la curtea de apel, și cereți dumneavoastră instanței să dispună o expertiză la IML.
Comisia IML să vină la domiciliu să-i facă expertiza și să constate necesitatea acordării dreptului de însoțitor. În cererea de apel să cereți expertiză IML.

Mai greșesc și judecătorii din păcate. Trebuia prima instanță să dispună expertiză medicală pentru persoana dizabilă.
Ultima modificare: Duminică, 26 Martie 2023
Dapix, utilizator
Mulțumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diagnostic de boala psihica pus gresit si expertiza medico-legala cu verdict discernamant diminuat, cum scap de efectele lor juridice Future Future Am o bunica a carei interes e sa profite de mine pentru a lua bani de la stat. Sunt in stare de soc sa aflu ce a fost in stare sa faca fara stirea mea si am ... (vezi toată discuția)
Procedura pentru a instaura curatela at_1970 at_1970 Buna ziua, as vrea sa stiu care e procedura pentru a instaura curatela pentru mama care are certificat de handicap pentru Alzheimer? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Schimbare grad handicap florinsnoopy florinsnoopy Buna ziua! Mama mea are proteza de sold din cauza coxatrozei, pensie de handicap grad 2 si pensie de boala pentru schizofrenie paranoida. Acum doua luni a ... (vezi toată discuția)