avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ne-am intors din Italia dupa 21 de ani si am incercat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ne-am intors din Italia dupa 21 de ani si am incercat sa preschimb ...

Ne-am intors din Italia dupa 21 de ani si am incercat sa prescimb permisul de conducere italian(B,C,D) cu cel romanesc. Dupa toata procedura (programare, visita medicala, tacse, plati) mi-au primit dosarul, iar dupa o luna de pistonari imi spun ca nu pot sa mi-l dea pentru ca figurez in computer cu un proces penal cu 23 ani in urma ( in urma unui acident de circulatie, in care mi-a iesit un anmal in fata pe care l-am evitat...care din cite imi amintesc s-a incheiat per cale amiabila, unica victima fiind EU si masina varza, iar dupa o ancheta care a durat cateva luni, mi sa restituit carnetul, iar dupa alti 3 ani am plecat in Italia in cautarea unui serviciu) . Merg la politia rutiera de pe raza Acidentului si imi spun ca din punctul lor de vedere nu am nici un motiv sa nu am permis in regula, dar imi recomanda sa merg la Procuratura sa intreb daca am avut vreo cauza deschisa sau proces. Mergand acolo imi spun ca nu figurez nicaieri si Ca arhiva se tine maxim 15 ani...nu 23 ani. Nu stiu cum sa procedez, Unde sa bat. Unde sa mai intreb. Cine Este Responsabil cu Stergerea Notei din Computer care Ma Incrimineaza de 23 de Ani farà stiinta mea ?!...iar EU de 23 de ani am continuat sa lucrez ( sa circul in toata Europa ) farà probleme, doar in Romania nu se poate... Ajutatima si Luminatima Va Rog !!! ...cu Multumiri !!!

Ultima modificare: Marți, 21 Martie 2023
Dumitelu, utilizator

Alte discuții în legătură

Raspundere civila de asigurare fabiano fabiano sunt italian am facut acident in romania acum 2 ani mam jiudecat cu polizia romana ca ma dat pe vinovat si am castigat procesul cu decisia irevocabila .IN ... (vezi toată discuția)
Mi-au fost furate actele in italia si folosite de catre altcineva si acum mi s-a facut dosar penal pt fals in declaratii lavola lavola Acum 3 ani mi s-au furat actele in Milano (permis buletin si pasaport ), am fost la politie si le-am explicat si m-au sfatuit sa ma duc acasa (Romania ) sa-mi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mi-am schimbat permisul românesc în permis italienesc. ... Utilizator 6.0 Utilizator 6.0 Bună ziua! Mi-am schimbat permisul românesc în permis italienesc. În vara am vrut să obțin și categoria A, dar îmi trebuia permis românesc. Am ... (vezi toată discuția)