avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua!Am un angajat care a lucrat pana la 1 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua!Am un angajat care a lucrat pana la 1 ianuarie la ...

Bună ziua!Am un angajat care a lucrat pana la 1 ianuarie la 2 angajatori.
Pe 28 februarie a întrat în medical pana pe 31 martie.
Mi-a dus istoricul salariului brut pe ultimele 12 luni pt a le adaugă la istoricul pe care îl are la singurul loc de munca pe care îl are la noi.

Este corect ca medicalul sa fie calculat pe veniturile brute pe ultimele 6-12 luni de la ambele locuri de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 25 Martie 2023
Pentru persoana asiguratăcare desfășoară activitatea la mai mulți angajatori, la fiecare fiind asigurata conform legii, indemnizațiile se calculează și se plătesc, după caz, de fiecare angajator la care este îndeplinit stagiul minim de asigurare de 6 luni. Baza de calcul pentru fiecare indemnizație o constituie numai venitul obținut pe fiecare loc de realizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul risc maternal andreea_sebestyen andreea_sebestyen Buna ziua, am o mare nelămurire. Am intrat in risc maternal din 10 iulie problema e ca angajatorul a spus ca voi lua in jur de 800 de lei. În ultimele 6 luni ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal Stylosaxz Stylosaxz Bună ziua! Am și eu o întrebare. Am întrat astăzi în concediu prenatal. Am lucrate lunile ianuarie, februarie, martie și aprilie. Știu ca se ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal 2018 Hurmuzalina Hurmuzalina Buna ziua,am cateva nelamuriri in legatura cu concediu,la cate luni se poate intra in concediu prenatal de drept,eu am acu 6luni,mentionez ca nu am avut ... (vezi toată discuția)