avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua as dori sa intreb se poate lua copilul in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua as dori sa intreb se poate lua copilul in plasament de ...

Buna ziua as dori sa intreb se poate lo copilu in plasament de o alta persoana fara acordul la tata daca copilul este pe numele de familie pe numele tatalui se poate loa fara acordul tatalui sau fara a seamna se poate loa in plasament copilul de alcineva
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:34, 26 Martie 2023
Datele furnizate sunt insuficiete pentru analiza si eventual raspuns la obiect
Legea nr 272/2004 care priveste plasamentul in regim de urgenta prevede concret situatiile,cazurile in care se poate dispune masura de protectie sociala in favoarea minorului

Masura plasamentului se ia in situatii speciale, nu e nevoie de acordul părinților. Daca nu vreti sa ajnga in plasament, aveti grija de copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plasament in regim de urgenta minor RAMAV RAMAV Buna ziua, Am nevoie de putin ajutor legat de masura numita plasament in regim de urgenta minor. Parintii sunt divortati, exista autoritate parentala ... (vezi toată discuția)
Custodie copil Loredana Diaconu Loredana Diaconu Cum obtin custodia copilului si ce acte imi trebuie? La cine apelez prima data? (vezi toată discuția)
Incuviiþare sau stabilire dom.minor sca baloisibaloi sca baloisibaloi Bună ziua stimaţi colegi, Vă rog să vă spuneţi o părere autorizată legată de următoarea speţă. Minor din afara căsătoriei vârsta 2 ani, ... (vezi toată discuția)