avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Schimbare domiciliu CIF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Schimbare domiciliu CIF

Buna ziua.
Am domiciliul in provincie, dar lucrez ca av. colaborator la o firma din Bucuresti. In 2021 m-am mutat la alta firma si am depus formularele de schimbare adresa la Bucuresti. Am fost anuntata ca s-a emis CIF nou, dar nu l-am ridicat. Am sesizat acum ca pe Min. Finantelor figurez in continuare cu adresa veche. Incerc acum sa recuperez CIF, dar e la arhiva, iar daca incerc sa il declar pierdut, apare CIF cu adresa veche. A mai patit cineva asa?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 28 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sediu social pfa pfa_it_bucuresti pfa_it_bucuresti Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema: Locuiesc in Bucuresti in chirie de 7 ani, timp in care am schimbat 4 locuinte. De fiecare data am avut un ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu traducator autorizat dianar dianar Sunt traducator autorizat de catre MJ din 2007, de curand schimbandu-mi domiciliul din provincie in Bucuresti. Pe langa inregistrarea la Tribunalul Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Carte de munca MemaAurora MemaAurora Fostul patron refuza sa-mi dea cartea de munca. Nu răspunde la telefondul și nici la mesaje. (vezi toată discuția)