avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt însărcinată și am doua contracte de munca, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt însărcinată și am doua contracte de munca, unul de 8 ...

Sunt însărcinată și am doua contracte de munca, unul de 8 h și celalalt de 4 h, la locul de munca full time, se poate sa îmi reduc programul de lucru de 8 h la 6 h, iar cel de 4 h sa rămână la fel, este o problema? Pe baza adeverinței de la medicul specialist sa fie reducerea de program de lucru.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:28, 29 Martie 2023
da, se poate sa va reduceti programul de lucru de 8 h la 6 h


Cornel Vasile a scris:

da, se poate sa va reduceti programul de lucru de 8 h la 6 h



Și nu este nici un fel de problema ca la celalalt job rămân la 4 ore? Adică eu îmi reduc programul de lucru doar la cel de 8 ore pe baza recomandării de la medicul specialist și totuși la celalalt rămân la program normal de 4 ore?
Nu aveti ce problema sa aveti la jobul cu 4 ore/zi ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt însărcinată in 11 săptămâni și am doua ... Alex2021 Alex2021 Buna ziua. Sunt însărcinată in 11 săptămâni și am doua locuri de munca, unul cu contract de 4 ore si celalalt cu contract de 8 ore. Cei de la medicina ... (vezi toată discuția)
Reducere program gravida ALLEXANDER11 ALLEXANDER11 Buna ziua, Am un contract de 8 ore și unul de 4 ore , daca solicit aplicarea acelei reducere de 1/4 voi lucra 6 ore și la celălalt job 3 ore? Va ... (vezi toată discuția)
Reducere program de munca pe motive medicale la 6 ore/zi doria doria As dori sa aflu daca exista posibilitatea reducerii programului de munca de la 8ore/zi la 6 ore/zi, din motive medicale (afectiune a coloanei vertebrale care ... (vezi toată discuția)