avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Firma mi-a retinut banii ca datorie la banca, dar nu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Firma mi-a retinut banii ca datorie la banca, dar nu i-a virat in contul executorului

Buna ziua! Sunt angajat In Bucuresti, ca muncitor la o firma de constructii. Din luna iunie 2022 mi s-a retinut 1/3 din salariu pentru a se trimite executorului judecatoresc in contul unei datorii mai vechi, neachitate la timp, pe care o aveam la banca. Luna aceasta m-am interesat la executor si mi s-a spus ca firma la care lucrez nu a trimis niciun ban pentru a stinge datoria mea catre banca, desi lunar firma mi-a retinut transa de bani. Cand am intrebat patronul de ce nu s-au virat bani in contul trimis de executor, mi-a raspuns ca probabil s-a gresit si s-au pus in alt cont...si ca se va rezolva curand. Dar de cateva saptamani ma duce cu vorba si banii retinuti tot nu ajung in cont la executor. Mentionez ca in situatia mea mai sunt inca cinci colegi,
Cu recunostinta va rog sa ma ajutati cu un sfat avizat ...ce pot face in aceasta situatie ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:56, 29 Martie 2023
Deacord că ITM trebuie sesizat, dar oamenii trebuie încurajați să aibă curaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea popririi de catre banca !!! davidescucostel davidescucostel Buna ziua Am castigat un proces cu o firma ( unde am lucrat ) si am obtinut hotarare definitiva si irevocabila prin care firma respectiva avea obligatia sa-mi ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu flawrin28 flawrin28 Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)
Fabrica a tras banii din contul tatălui pentru pensia de întreținere, dar refuză să o mai vireze în contul meu. este legal ce se întâmplă? Nicoleta Adriana Nicoleta Adriana Este legal ca o fabrica sa nu imi vireze banii de pensie alimentara? Pana in ianuarie a fost rorul ok de ani de zile. Luna aceasta au spus tatalui ca nu vor ... (vezi toată discuția)