avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Buna ziua, Avand in vedere sumele neimpozabile in ceea ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Buna ziua, Avand in vedere sumele neimpozabile in ceea ce priveste ...

Buna ziua,
Avand in vedere sumele neimpozabile in ceea ce priveste impozitul pe venit, ma refer concret la indemnizatia de maternitate si definitia venitului brut conform cod fiscal, care se ia in calcul la stabilirea deducerii personale, intr-o luna in care angajatul are sume conform timp lucrat+ indemnizatie de maternitate, oare aceasta indemnizatie se ia in calcul la stabilirea venitului brut in functie de care se stabileste deducerea personala?

Alte discuții în legătură

Indemnizatia lunara se stabileste in cuantum de 75% din media veniturilor nete nogti nogti Buna ziua, as dori sa pun si eu o intrebare. In aceste venituri nete intra si bonurile de masa prima de craciun, paste? Va multumesc mult! #-o (vezi toată discuția)
Deducerea personala kerekesmargo kerekesmargo Valoarea tichetelor de masa acordate intr-o luna se ia in calcul la stabilirea sumei care nu se impoziteaza ( deducerea de baza) ex. venit brut la functia de ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei pentru ccc ioanagroza ioanagroza buna, cine ar sti sa ma jute- referitor la formula de calcul pe 1 an la indemnizatia de crestere a copilului cei 75 % din venitul realizat pe ultimele 12 luni ... (vezi toată discuția)