avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.Cum pot obține duplicate certificate de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.Cum pot obține duplicate certificate de naștere ...

Bună ziua.Cum pot obține duplicate certificate de naștere ale unor persoane cu care sunt în proces de succesiune ,cu care nu pot comunica și instanța mi le cere.Multumesc. Și aceste persoane sunt citate că părăti în proces.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 29 Martie 2023
Solicitati instantei sa comunice partilor din proces sa prezinte acele acte sau sa se adreseze Serviciului de Stare Civila de la primăria care are în păstrare registrele în care au fost înregistrate actele, cât şi la primăria locului de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de nastere al unei persoane decedate - obtinere dariad dariad Mi s-a cerut de catre o institutie sa prezint in copie, certificatul de nastere al mamei, care este decedata, pe langa certificatul de deces! Pe langa faptul ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine un duplicat dupa un certificat de nastere furat? baniasana baniasana Buna seara, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urm. problema: am o matusa de 83 de ani care locuieste singura intr-o gars. la parter in sect 3 ... (vezi toată discuția)
Ci si certificat de nastere pierdute anamariacelik anamariacelik ce acte sunt necesare pentru eliberarea duplicatului la cerificatul de nastere pierdut, precum si a cartii de identitate (ambele au fost furate) care este ... (vezi toată discuția)