avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ! As vrea si eu o lamurire.... In urma cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ! As vrea si eu o lamurire.... In urma cu mai multi ...

Buna ziua !
As vrea si eu o lamurire....
In urma cu mai multi ani am facut un contract de comodat cu o societate de contabilitate, pe un spatiu comercial ce societatea mea il detine si unde acestia isi desfasoara actualmente activitatea si au si sediul social.
Incepand de cateva luni, am inceput sa avem probleme cu contabilitatea, in sensul ca actele nu mai sunt facute cum trebuie, refuza sa-mi dea explicati in legatura cu documentele contabile, etc. Data fiind situatia, am hotarat sa inchei colaborarea cu acestia si le-am solicitat eliberarea spatiului, insa acestia refuza si sunt si agresivi verbal.
Avand si eu acces in spatiu, le-am spus ca o sa schimb yala si ca le restrictionez accesul, insa au spus ca nu am acest drept pentru ca avem acel contract de comodat si ca vor chema Politia.....
Asadar, as vrea sa stiu:
1. Cum pot sa intru iar in posesia spatiului fara prea multe complicatii, in conditiile in care societatea respectiva refuza sa-l elibereze ?
2. Daca schimb yala ca sa nu mai poata intra in spatiu, ce se poate intampla, in conditiile in care spatiul este al societatii mele ?
.....
Va multumesc !
Va multumesc frumos pentru raspuns!
Totusi, la Reg. Com. nu trebuie sa fac niciun demers ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere ContSters362803 ContSters362803 Buna ziua! Tatal meu a inchiriat un spatiu din imobil unei societati cu profil alimentar. Contractul a fost facut la ANAF pe 10 ani fara niciun fel de ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias - contract expirat poamav poamav Rog sa ma ajutati in rezovarea unei situatii: tatal meu i-a inchiriat o camera fostului meu sot pentru a-si desfasura activitatea unei societati ... (vezi toată discuția)
Incalcare drept proprietate comuna nickmoc nickmoc Buna ziua Subiect. Se incalca dreptul la proprietate comuna prin obstructionarea ,blocarea si refuzul punerii in scopul si destinatia pentru care au fost ... (vezi toată discuția)