avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună! Am avut permis de conducere românesc, după ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună! Am avut permis de conducere românesc, după care l-am ...

Bună! Am avut permis de conducere românesc, după care l-am preschimbat în Republica Cipru,la recomandarea unui polițist de acolo prin 2008,de atunci dețin permisul cipriot pe care scrie schimbat în urma predării celui românesc, întrebarea mea este următoarea, dacă îmi pot preschimba permisul să l solicit pe cel românesc pentru că am citit că cei cu permis cipriot nu îl pot schimba aici,iar eu inițial am pornit de la un permis românesc. Întrebarea este îmi pot lua permisul românesc înapoi??
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 06:34, 2 Aprilie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Autoritatea care va poate lamuri exact este DRPCIV :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea in romania cu permis obtinut in cipru fasco85 fasco85 ma puteti lamuri cu o problema.sunt in cipru si am obtinut permisul de conducere aici.in curand voi face o scurta vacanta in romania.pot conduce in tara cu ... (vezi toată discuția)
Pentru revenirea in romania Sunt căsătorit cu cetățeancă indiană în cipru de 7 ani si avem un copil de 7 ani . Soția are permis de sedere valabil până 2020 emis de emigrare ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere de irlanda (learner permit) deliric1 deliric1 Buna ziua am fost in Irlanda si am obtinut permis de conducere ( Learner Permit) dupa testul teoretic. Intrebarea mea este pot sa dau in Romania doar proba ... (vezi toată discuția)