avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce este un contract incheiat in forma autentica ? Un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce este un contract incheiat in forma autentica ? Un contract de chirie, ...

Ce este un contract incheiat in forma autentica ? Un contract de chirie, neinregistrat la ANAF poate fi considerat astfel ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Aprilie 2023
croberta, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:41, 15 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractului forma autentica este autentificat de un notar public contractul înregistrat la ANAF este titlu executoriu în.anumite situații..
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Aprilie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere moni22 moni22 Buna ziua, as dori sa stiu si eu ce acte ar trebui sa mai fac, in afara de contractul de inchiriere, pentru a fi protejata in cazul cand chiriasi nu platesc. ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere. clauza privind caracterul de titlu executoriu prin vointa partilor gabrieladina gabrieladina Urmatoarea clauza:\"Prezentul contract reprezinta titlu executoriu prin vointa expresa a partilor\", este legala si ce consecinte implica in cazul in care este ... (vezi toată discuția)
Contract de locatiune. conditii pentru caracterul executoriu cf. art. 1798 aletzsa aletzsa Buna ziua. Am inceput cu asa titlu pentru ca mi se pare un pic trasa de par, noua \\\\"cerere\\\\", ca sa zic asa, a unei organizatii de stat si protocol ... (vezi toată discuția)