Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. In cazul unei autorulote care are in cartea masinii ...

Buna ziua. In cazul unei autorulote care are in cartea masinii inregistrate 4 locuri si are in dotare 4 locuri cu centuri in 3 puncte dar in plus mai are din constructie originala doua locuri pe o bancheta cu centuri simple se pot transporta numai 4 adulti ? Se pot transporta in plus copii mici in scaun special care se pot prinde cu centurile normale? Daca da , cati?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:50, 18 Aprilie 2023
se transporta 4 pasageri, adulti sau copii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transportul copiilor in autoturisme BG BG Am 3 copii(o fetita de 4 ani si gemeni de un an) si nu sunt sigur daca solutia gasita pentru transportul acestora cu autoturismul personal este in regula. ... (vezi toată discuția)
Obligativitate scaun auto copii flaviuska flaviuska Am doi copii gemeni cu handicap grav tetrapareza spastica, nu isi tin capul si nu stau in fund, trebuiesc transportati cu masina peste tot prin tara la ... (vezi toată discuția)
Transport copii NNorbert NNorbert Buna seara! Intrebarea mea este: cum pot transporta copilul de 4 ani in masina, fara sa fiu amendat, pe bancheta de spate cu cetura de siguranta? In ... (vezi toată discuția)